Termeni si conditii

Date companie:

Denumire: CANADIAN FARMACEUTICALS SRL
Adresa: Bucuresti, Sector 1, Strada Diaconu Coresi, nr. 53
Numar de inregistrare: J40/9142/2010
Cod fiscal: RO27427829
Reprezentant legal: Gabriel Bornac, administrator
E-mail: contact@canadianpharmaceutic.com

Conditii generale:

Termenii si conditiile generale sunt intocmite in conformitate cu legea privind protectia consumatorului pe baza recomandarilor Camerei de Comert din Romania si cu codurile internationale de comert electronic. Magazinul online al produsului nostru (in continuare denumit "magazin online") este administrat de CANADIAN FARMACEUTICALS SRL, furnizorul serviciilor de comert electronic (in continuare denumit "Vanzator").

Prin inregistrare la magazinul online, utilizatorul primeste nume de utilizator care este acelasi ca adresa de e-mail si parola de utilizator pe care utilizatorul o stabileste. Numele de utilizator si parola utilizatorului definesc si asociaza utilizatorul cu datele introduse. Prin inregistrare, utilizatorul garanteaza ca este adult si ca este raspunzator pentru actiunile sale.

Prin inregistrare, vizitatorul devine utilizator si obtine dreptul de a cumpara. Prin cumpararea unui produs, utilizatorul devine cumparator. Acesti 'Termeni si conditii' definesc functionarea magazinului online, drepturile si obligatiile vizitatorului, utilizatorului si cumparatorului precum si relatia dintre Vanzator si utilizator in calitate de cumparator al produselor din oferta magazinului online.

Accesul la informatii

Vanzatorul este obligat sa puna mereu la dispozitia utilizatorului:

 • Date de indentificare a Vanzatorului (in special denumirea si sediul social al firmei, precum si codul unic de identificare cu care este inregistrata);
 • Datele de contact care permit utilizatorului comunicarea rapida si eficienta cu Vanzatorul (adresa de e-mail, telefon etc);
 • Informatii privind principalele caracteristici ale produselor sau a serviciilor achizitionate in magazinul online, inclusiv a serviciilor post vanzare si a garantiilor;
 • Informatii despre accesarea produselor si serviciilor din oferta magazinului online;
 • Modul si termenii de livrare a produselor si executare a serviciilor, in special locul si termenul de livrare;
 • Informatii despre metoda de plata;
 • Informatii despre valabilitatea ofertelor magazinului online;
 • Informatii despre perioada in care este posibila renuntarea la oferta si conditiile de renuntare;
 • Informatii despre returnarea bunurilor, si despre ce se poate returna si cat costa returnarea;
 • Informatii despre procedura de reclamatii, respectiv datele persoanei de contact a Vanzatorului pentru comunicarea cu utilizatorii.

Oferta de produse, termenul de livrarea si preluarea comenzilor

Oferta de produse in magazinul online, datorita naturii afacerii online, se schimba respecitv actualizeaza frecvent si rapid.
Termenul de livrarea a produselor care sunt pe stoc este de maxim 7 zile de la confirmarea comenzii, uneori din motive independente de noi pot apărea mici întârzieri.

Pentru colete cu greutate mai mare de 2kg, va vom contacta pentru a va comunica valoarea taxei de livrare.
Taxa de livrare pe teritoriul Romaniei are aceeasi valoare indiferent de locatie.

Modalitati de plata

Vanzatorul pune la dispozitia utilizatorului urmatoarele modalitati de plata pentru produsele magazinului online:
plata la livrarea produselor, in acest caz pretul online este valabil (vezi punctul 5.)

Preturi

Pretul de vanzare din magazinul online sunt valabile pentru toti utilizatorii magazinului online. Preturile in magazinul online sunt afisate in LEI si contin TVA , daca nu se specifica diferit.

TVA-ul se calculeaza:

 • pentru suplimente alimentare si alimente 9%
 • pentru produse cosmetice 19%

Toate preturile afisate sunt preturile produselor si nu includ taxa de livrare (a se vedea punctul 3. si 10.). Toate preturile sunt valabile pentru comenzile plasate online.
Toate preturile sunt valabile in momentul plasarii comenzii si nu au prestabilit termen de expirare, Vanzatorul rezervandu-si dreptul de a modifica preturile fara o notificare prealabila.

In ciuda eforturilor enorme ale Vanzatorului de a asigura cumparatorului cele mai noi si exacte informatii, este posibil ca informatiile referitoare la pret sa fie incorecte. In cazul descris in fraza anterioara si in cazul in care pretul se schimba in timpul procesarii comenzii, Vanzatorul are urmatoarele obligatii:

 • Sa informeze utilizatorul (cumparatorul) despre noile preturi, utilizatorul (cumparatorul) in acest caz are posibilitatea de a isi schimba comanda partial sau total, sau sa confirme comanda cu noile preturi fara costuri suplimentare;
 • Sa ii ofere utilizatorului (cumparatorului) acces la comanda si in acelasi timp trebuie sa ii ofere o solutie in beneficiul ambelor parti.

Procesul de cumparare

 • Primirea comenzii. Dupa primirea comenzii, utilizatorul (cumparatorul) va primi prin e-mail din partea Vanzatorului un mesaj de confirmare a comenzii. De la primirea mesajului de confirmare a comenzii, utilizatorul (cumparatorul) are la dispozitie o ora in care poate anula comanda fara consecinte. Cu exceptia de mai sus a anularii comenzii, utilizatorul (cumparatorul), dupa primirea comenzii, nu mai poate schimba continutul comenzii. Utilizatorul (cumparatorul) are intodeauna la dispozitie in magazinul online al Vanzatorului, in profilul sau, informatii despre continutul si statusul comenzii.
 • Confirmarea comenzii. Daca utilizatorul (cumparatorul) nu anuleaza comanda asa cum este specificat la punctul 6.1., comanda se proceseaza. Vanzatorul, dupa primirea comenzii, verifica disponibilitatea produselor comandate si confirma comanda sau o respinge pe baza unui motiv. Vanzatorul, pentru a verifica acuratetea datelor si confirmarea adresa de livrarea, poate contacta telefonic utilizatorul (cumparatorul) la numarul de telefon comunicat de utilizator. Dupa confirmarea comenzii, Vanzatorul comunica utilizatorului (cumparatorului) prin e-mail sau la telefon termenul de livrarea. Contractul de vanzare-cumparare a produselor comandate intre Vanzator si utilizator (cumparator) este in acest stadiu definitiv (vezi punctul 7.).

Transportul marfurilor

Vanzatorul, in termenul agreat, va pregati si trimite produsele comandate, precum si o notificare pe e-mail utilizatorului (cumparatorului). In notificare, Vanzatorul va informa utilizatorul (cumparatorul) despre politica de returnare a produselor si va furniza datele de contact ale persoanelor pentru plangeri sau intarzieri ale livrarii.

Contractul de vanzare-cumparare

Vanzatorul emite utilizatorului care achizitioneaza produse din magazinul online, factura in forma scrisa, cu defalcare a costurilor si explicatii despre drepturile de retragere din contract prin returnarea produselor achizitionate, daca este posibil si necesar. Contractul de vanzare-cumparare in forma comenzii de achizitie este stocat electronic pe server-ul Vanzatorului, iar utilizatorul (cumparatorul) il poate accesa in orice moment in profilul sau. Contractul de vanzare-cumparare este incheiat in limba romana.

Contractul de vanzare-cumparare dintre Vanzator si utilizator (cumparator) intra in vigoare in momentul in care Vanzatorul confirma comanda (vezi puntul 6.2.). Din acest moment, toate preturile si conditiile de cumparare sunt definitive si se aplica atat Vanzatorului cat si utilizatorului (cumparatorului).

Dreptul de renuntare la comanda, returnarea produselor

Utilizatorul (cumparatorul) are dreptul, in 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, sa comunice Vanzatorului la adresa de e-mail contact@canadianpharmaceutic.com retragere din contractul de vanzare-cumparare, fara a indica motivul acestei decizii. Returnarea la termen a produselor cumparate de la Vanzator prin retragerea din contractul de vanzare-cumparare este considerata anulare. Singurul cost pe care trebuie sa il suporte utilizatorul (cumparatorul) ca urmare a anularii, este costul returnarii produselor.

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte, NEFOLOSIT, si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).
Nu se accepta pentru retur produse care prezinta urme de uzura sau consum, produse personalizate conform cerintelor clientului, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse fara ambalajul original sau cu ambalajul deteriorat.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere, este suficient sa trimiteti comunicarea de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. Perioada de retragere va expira la 14 zile dupa:

 • data livrarii, adica data la care dvs. sau o parte terta (alta decat transportatorul) indicata de dvs., intrati in posesia fizica a produsului; sau
  in cazul mai multor produse care fac parte dintr-o singura comanda si livrate separat: (i) ultima zi in care dvs., sau o parte terta (alta decat transportatorul) indicata de dumneavoastra, intrati in posesia fizica a ultimului produs, sau (ii) daca este cazul, data la care va anuntam ca nu mai putem livra produsele comandate; sau
 • in cazul unei comenzi referitor la livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau piese: (i) data la care dvs. sau o parte terta (alta decat transportatorul) indicata de dumneavoastra, intrati in posesia fizica a ultimului lot sau ultimei piese, sau (ii) data la care va anuntam ca nu putem livra loturi sau piese suplimentare.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra utilizand formularul de retragere, care vi se va transmite. Dupa analizarea optiunii de retragere, va vom transmite pe e-mail solutionarea cererii de retragere. Orice cerere de retragere primita va fi analizata si solutionata conform preverilor legale aplicabile in functie de tipologia produselor ce fac obiectul acesteia.

Va precizam ca produsele alimentare si cosmetice comercializate prin intermediul website-ului, care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sau nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform prevederilor art. 16, lit. d si e din OUG 34/2014, actualizata.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca cererea de retragere este confirmata de catre noi, vom rambursa suma aferenta produselor ce faca obiectul cererii de retragere pe care am primit-o de la dvs., cu exceptia costurilor de livrare nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua rambursarea prin virament bancar, de aceea in formularul de returnare va fi nevoie sa completati datele contului bancar.
Costurile aferente returnarii produsului/produselor ce fac obiectul cererii de retragere vor fi suportate integral de catre dvs.

Ne rezervam dreptul de a amana rambursarea contravalorii produselor pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Cumparatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea sau inlocuirea unui produs. Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz iar Vanzatorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in abuz.

Drepturi de proprietate intelectuală

Drepturi de autor şi/sau Drepturi asupra Desenelor şi Modelelor Industriale
SC CANADIAN FARMACEUTICALS SRL se consideră a fi autorul website-ului de faţă. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secvenţele animate sonore sau nu, precum şi toate lucrările integrate în acest site sunt proprietatea S SC CANADIAN FARMACEUTICALS SRL  sau a unor terţi care au autorizat SC CANADIAN FARMACEUTICALS SRL  să le utilizeze. Modelele şi lucrările prezentate în acest site sunt protejate în conformitate cu dispoziţiile legale referitoare la dreptul de autor şi drepturile conexe, precum şi la protecţia desenelor şi modelelor industriale.

Reproducerile, pe hârtie sau digitale, ale site-ului sus menţionat şi ale lucrărilor şi modelelor de care sunt reproduse acolo sunt autorizate cu condiţia ca acestea să fie destinate unei folosinţe strict personale, excluzând orice utilizare în scopuri publicitare şi/sau comerciale şi/sau de informare, astfel încât să se conformeze dispoziţiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuală.

Cu excepţia dispoziţiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare parţială sau integrală a website-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrări şi modele care îl compun, fără a se fi obţinut în prealabil autorizaţia de la SC CANADIAN FARMACEUTICALS SRL, este strict interzisă şi constituie infracţiunea de contrafacere, care se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Livrarea

Vanzatorul va livra utilizatorului (cumparatorului) produsele comandate in termenul convenit. Partenerii contractuali ai Vanzatorului sunt firmele de curierat Fan Courier, DPD, GLS, UPS, TNT. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a alege un alt serviciu de livrare, daca cu ajutorul acestuia asigura servicii mai eficiente.
In cazul achizitiei de produse cu livrare prin posta, utilizatorul suporta costurile postale.

Securitate

Website-ul produsului nostru foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit website-ul, societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor personale:
SC CANADIAN FARMACEUTICALS SRL . ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati de conducerea societatii, fiecare dintre acestia acceseaza baza de date cu propriul nume de cont si parola. Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.
2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.
3. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parolate, au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.
4. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare.

Protejarea minorilor

Vanzatorul, in magazinul online, nu accepta comenzi de la persoane despre care stie sau banuieste ca sunt minore, decat daca au acordul expres al parintilor sau tutorilor lor. Vanzatorul in magazinul online nu ofera acces liber la produse si servicii daunatoare minorilor.

Vanzatorul, fara permisiunea expresa a parintilor sau tutorilor lor, nu va accepta nici un fel de date cu caracter personal referitoare la minori, si nu va divulga tertilor date preluate de la minori, exceptie facand parintii si tutori lor. Orice comunicare destinata minorilor va fi adecvata varstei lor si nu va exploata increderea lor, lipsa de experienta sau simtul de loialitate.

Opinia utilizatorilor si recenzia produselor

Parerile, comentariile si recenziile produselor oferite de utilizatori sau vizitatori, sunt parte a functionalitatii unui magazin online si sunt destinate comunitatii utilizatorilor.
Vanzatorul nu este raspunzator pentru continutul opiniilor, comentariilor si recenziilot produselor pe care le au utilizatorii sau vizitatorii. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a verifica si respinge opinii, comentarii sau recenzii care contin neadevaruri evidente, sunt inselatoare, ofensive, obscene sau care in opinia Vanzatorului  nu ofera beneficii altor utilizatori sau vizitatori ai magazinului online. Vanzatorul nu este responsabil pentru informati referitoare la opinii, comentarii si recenzi, si este scutit de obligatii care decurg din aceste informatii.

Prin exprimarea de opinii, comentarii sau recenzii, utilizatorul sau vizitatorul este de acord in mod expres cu termenii de utilizare si permite Vanzatorului sa faca publice in mass media si internet, textele sau parti ale textelor lor. Vanzatorul are drept de folosire nelimitat a continutului opiniilor, comentariilor sau recenziilor, si in orice scop care este in interesul Vanzatorului, inclusiv publicarea de reclame si comunicari de marketing. Autorul opiniilor, comentariilor sau recenziilor declara si garanteaza ca este proprietarul material si moral al drepturilor de autor ale opiniilor, comentariilor si recenziilor scrise, si ca aceste drepturi  sunt transferate gratuit, definitiv si pe perioada nelimitata Vanzatorului.

Responsabilitate

Vanzatorul, prin toate eforturile, va incerca sa asigure informatii corecte si actualizate in magazinul online, dar proprietatile produselor, datele de livrare sau preturile se pot schimba atat de repede incat Vanzatorul nu reuseste in timp util sa corecteze informatiile publicate in magazinul online. In acest caz, Vanzatorul informeaza utilizatorul (cumparatorul) despre modificari si ii permite anularea sau modificarea comenzii (vezi punctul 5.).

Desi Vanzatorul incearca sa ofere imagini exacte ale produselor vandute in magazinul online, este indicat ca imaginile sa fie tratate ca simbolice. Fotografiile nu garanteaza proprietatile produselor.

Vanzatorul, din momentul predarii pachetului cu produsele comandate firmei de curierat, nu mai este raspunzator pentru daunele fizice, distrugerea sau pierderea pachetului, lipsa din pachet, sau daca pachetul prezinta semne de deschidere. In aceste cazuri, utilizatorul (cumparatorul) trebuie sa depuna plangere la firma de curierat. In cazul in care pachetul este deteriorat, utilizatorul trebuie sa inapoieze curierului pachetul in stadiul in care l-a primit, fara a aduga sau elimina ceva din pachet, si sa completeze o reclamatie. Vanzarul, impreuna cu firma de curierat, va asigura rezolvarea reclamatie in cel mai scurt timp.

Reclamatii, litigii si aplicarea legislatiei

Vanzatorul respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorului. Vanzatorul are stabilit un sistem eficient  de solutionare a reclamatiilor si o persoana dedicata, pe care, in caz de probleme, utilizatorul (cumparatorul) o poate contacta telefonic sau prin e-mail. In astfel de cazuri, utilizatorul (cumparatorul) poate cere ajutor la nr de tel: Utilizatorul (cumparatorul) poate trimite reclamatii la adresa de e-mail contact@canadianpharmaceutic.com. Procedura de reclamatii este confidentiala.

Vanzatorul, in termen de 5 zile lucratoare va confirma primirea reclamatiei si va comunica utilizatoruli (cumparatorului) cat va dura procedura si ii va comunica in timp stadiul procedurii. Vanzatorul va face tot posibilul sa rezolve orice litigiu pe cale amiabila. In cazul in care nu se ajunge la un acord amiabil, orice litigiu intre

Vanzator si utilizator (cumparator) va fi solutionat de instantele competente din Romania. Vanzatorul si utilizatorul (cumparatorul) recunos reciproc validitatea comunicatiei electronice (prin e-mail) in instanta de judecata.
Acesti Termeni si conditii si orice litigiu intre Vanzator si utilizator (cumparator) se supun legilor procedurale romane, si nu se supun normelor de drept international privat.
Pentru toate cazurile, precum si drepturi si obligatii care nu sunt cuprinse in acesti Termeni si conditii, se va aplica Legea Obligatiilor, Legea comertului electronic, Legea protectie datelor cu caracter personal si Legea privind protectia consumatorului.

Modificari la Termeni si conditii

Vanzatorul, in cazul modificarii regulamentului care stabileste functionarea magazinelor online, a securitatii datelor precum si a altor domenii care sunt legate de functionarea magazinului online a Vanzatorului, si in cazul schimbarii propriilor politici de afaceri, poate schimba si/sau completa acesti Termeni si conditii, si va informa utilizatorii in mod corespunzator.

Fiecare modificare si/sau completare a acestor Termeni si conditii intra in vigoare si se aplica dupa opt zile de la publicarea modificarilor si/sau completarilor. Daca modificarile si/sau complearile la Termeni si conditii sunt necesare pentru respectarea regulilor, pot, in mod exceptional, intra in vigoare si aplicare intr-un timp mai scurt.

Utilizatorul (cumparatorul) care nu este de acord cu modificarile si/sau completarile la Termeni si conditii, trebuie, in termen de opt zile, sa anuleze inregistrarea sa, desi, dupa expirarea acestei perioada nu mai este valabila si anularea inregistrarii nu mai este permisa. Anularea inregistrarii se face prin declaratia in scris a utilizatorului catre Vanzator.

Politica de protectie a datelor cu caracter personal

Datele si comenzile dumneavoastra sunt sigure!

Detinatoarea datelor este SC CANADIAN FARMACEUTICALS SRL.

Compania SC CANADIAN FARMACEUTICALS SRL respecta intimitatea iar datele dumneavoastra sunt intodeauna cu atentie protejate.

Toate datele dumneavoastra sunt protejate impotriva accesului neautorizat al tertilor, ceea ce va garanteaza cumparaturi sigure pe website-ul nostru.

Aceasta politica de protectie a datelor cu caracter personal se poate modifica sau completa fara o notificare prealabila. Prin folosirea acestui site, utilizatorul confirma ca este de acord cu modificari si completari, daca acestea vor surveni.

Protectia datelor cu caracter personal inseamna:

 • Nu vom abuza de datele dumneavoastra cu caracter personal in nici un fel.
 • Datele dumneavoastra de contact si informatiile personale nu vor fi dezvaluite tertilor.
 • Datele dumneavoastra de contact si informatiile personale vor fi dezvaluite tertilor doar cu acceptul dumneavoastra.
 • Nu va vom trimite e-mailuri la care nu ati fost inregistrat.
 • In orice moment va puteti dezabona rapid si cu usurinta de la oricare din e-mailurile noastre.

Toate activitatile noastre online sunt in conformitate cu legislatia europeana (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) si in conformitate cu legislatia Romaniei (Legea protectiei datelor cu caracter personal, Legea privind comertul electronic etc). Politica de protectie a datelor cu caracter personal se refera la datele pe care utilizatorii le furnizeaza atunci cand viziteaza sau folosesc website-ul nostru.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt informatii care identifica o persoana: nume si prenume, adresa de email sau adresa postala etc. SC CANADIAN FARMACEUTICALS SRL nu colecteaza datele cu caracter personal decat daca va exprimati acordul, de exemplu atunci cand comandati, cand ca inregistrati pe website-ul nostru sau va inregistrati la buletinul informativ.

Utilizarea si desiminarea datelor cu caracter personal

SC CANADIAN FARMACEUTICALS SRL va folosi datele dumneavoastra cu caracter personal exclusiv pentru a onora comanda dumneavoastra si din motive tehnice de administrare a magazinului onlne, pentru a va oferi acces la informatii specifice, sau pentru a comunica cu dumneavoastra. SC CANADIAN FARMACEUTICALS SRL nu va dezvalui tertilor datele dumneavoastra cu caracter personal, decat cu acordul dumneavoastra.

Libertatea de alegere

Informatiile pe care ni le furnizati, sunt controlate de dumneavoastra. Daca decideti sa nu furnizati societatii noastre datele dumneavoastra, atunci nu veti putea aceesa anumite pagini si functii ale site-ului. Utilizatorii care doresc sa se retraga sau sa se dezaboneze de la buletinul informativ, trebuie sa ne trimita un mail la adresa contact@canadianpharmaceutic.com. Daca datele dumneavoastra cu caracter personal se modifica, (codul postal, adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon) va rugam sa ne comunicati aceste modificari la adresa de e-mail: contact@canadianpharmaceutic.com.

Inregistrarea automata a informatiilor (date fara caracter personal)

Ori de cate ori accesati website-ul nostru, informatiile generale, fara caracter personal (utilizatorii browserului, numarul de vizite, durata medie a vizitei, paginile vizitate) se inregistreaza automat (nu ca parte din aplicatie). Aceste informatii se folosesc pentru a masura atractivitatea paginilor noastre web si a le imbunatati continutul si utilitatea. Informatiile despre dumneavoastra nu sunt analizate mai departe si nu sunt dezvaluite tertilor.

Cookies

Cookies sunt documente ascunse stocate temporar pe hard-ul dumneavoastra si permit website-ului nostru sa va identifice calculatorul la urmatoarea vizita a website-ului nostru. Folosim cookies doar pentru a colectea informatii privind utilizarea propriului site web.

Securitate

SC Canadian Farmaceuticals SRL asigura securitatea datelor personale. Datele dumneavoastra sunt protejate impotriva pierderii, distrugerii, falsificarii, manipularii si accesului sau dezvaluirii neautorizate.

Minori

Minorii nu ar trebui sa transmita date cu caracter personal fara permisiunea partintilor sau tutorilor. SC Canadian Farmaceuticals SRL nu va colecta niciodata cu buna stiinta date personale de la minori si nici nu le va dezvalui tertilor fara permisiunea acestora.

Dreptul la informare

Daca aveti orice fel de intrebare cu privire la policile noastre de confidentialitate sau cu privire la modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt tratate, nu ezitati sa ne contactati la e-mail: contact@canadianpharmaceutic.com.

La cererea dumneavoastra va vom informa – in scris si in conformitate cu legislatia in vigoare – ce date cu caracter personal, daca este cazul, au fost colectate in timpul vizitei dumneavoastra pe website-ul nostru.

Publicarea modificarilor

Orice modificare a politicii noastre privind protectia datelor cu caracter personal se va publica pe aceasta pagina.
Prin utilizarea acestui site, utilizatorul este de acord cu termenii politicii de confidentialitate.

Termenii si conditiile au fost adoptate de catre directorul SC Canadian Farmaceuticals SRL, Gabriel Bornac, la data de 25.05.2018.